Friday, July 29, 2011

Pemain Singapore berbakat jadi pelakon.

Harimau sudah tumbang,tp tumbang dengan lakonan bodoh singapore. Come on la singapore,jangan la buat macam tu,mana semangat kesukanan anda?dah la hampir semua pemain import. Satu je nasihat aku kat player singapore,jadikan Malaysia sebagai contoh anda,kami semua bermain dengan anak watan negara ini. Harimau Malaya,kau tetap dihati kami semua.
aku upload kekesalan safee,korang tengok la.


video

kepada semua,jangan terus berhenti menyokong Harimau Malaya,sebab hanya ini satu-satunya Harimau yang membuka mata dunia pada Malaysia,peace. :)

2 comments:

K I E R A said...

Tak dengar lah video ni :(
Tp singapore memang pelakon tip top ! -.-'

Mohd Ismail said...

Matikn muzik kat bawah dlu. :-)

MOHD ISMAIL COPYRIGHT (C), 2011