Friday, July 29, 2011

Pemain Singapore berbakat jadi pelakon.

Harimau sudah tumbang,tp tumbang dengan lakonan bodoh singapore. Come on la singapore,jangan la buat macam tu,mana semangat kesukanan anda?dah la hampir semua pemain import. Satu je nasihat aku kat player singapore,jadikan Malaysia sebagai contoh anda,kami semua bermain dengan anak watan negara ini. Harimau Malaya,kau tetap dihati kami semua.
aku upload kekesalan safee,korang tengok la.


video

kepada semua,jangan terus berhenti menyokong Harimau Malaya,sebab hanya ini satu-satunya Harimau yang membuka mata dunia pada Malaysia,peace. :)

Monday, July 25, 2011

Itu Harimau atau Singa lg taiko..

ini singa sudah kasi harimau bangun la..5-3 kat tempat lawan,not bad. kita tunggu khamis ini dibukit jalil,kita tengok itu singa boleh survive ke tak kat padang malaysia. selalu main kat padang sintetik kn,rasakan ini padang,padang harimau malaya.!

Tuesday, July 12, 2011

jurujual tak pakai modal

aku ada barang nk jual..tapi kita tunggu dan lihat la nanti sama-sama. :)

Monday, July 11, 2011

newbies.

Bloggers,sila beri tunjuk ajar. :)
MOHD ISMAIL COPYRIGHT (C), 2011